Információk a 2018-as Langham igehirdető-műhelyről

Hisszük, hogy Isten Igéje élő és ható, és a Szentlélek az Ige által végzi láthatatlan, de biztos munkáját. De hogyan hirdessük, hogyan értelmezzük Isten Igéjét? Hogyan prédikáljunk különböző bibliai alapigékről, melyek különféle műfajt képviselnek? Ha kisebb vagy nagyobb csoport előtt szoktál igét hirdetni, és szeretnél jobb igehirdetővé válni, akkor szeretettel várunk téged  is műhelyünkre!

A Langham igehirdető-műhely egy 3 egymásra épülő modulból álló szeminárium, mely lehetővé teszi, hogy elsajátítsuk az „értelmező igehirdetés” (expository preaching) alapelveit. 

Most lehetőségük van bekapcsolódni a képzésbe azoknak is, akik a 2017 márciusában megszervezett első műhelyen még nem vettek részt. Számukra 2018. március 4–6-ig pótműhelyt hirdetünk, ahol az első modul anyagával ismerkedhetnek meg. Mindazokat, akik az első modult már teljesítették 2018. március 6. és 10. között várjuk a második modul képzésére. 

A műhelyen való részleges jelenlétre nincs mód, ezért a jelentkezők vállalják, hogy mindkét modul esetén modulonként – jelentkezésüknek megfelelően – teljes időben részt vesznek a képzésen a meghatározott program szerint. Ezt kérjük, minden résztvevő tartsa szeme előtt, a programokra pontosan érkezzünk és ne menjünk el azokról korábban!

Érkezés az első modulra: 2018. máricus 4., 17:00-ig – a modul 6-án, ebéd után zárul.

Érkezés a második modulra: 2018. máricus 6., 17:00-ig – a modul 10-én, ebéd után zárul.

Részvételi díjak:

  • Első modul szállás nélkül és teljes ellátással: 12.000 Ft
  • Első modul szállással és teljes ellátással: 16.000 Ft
  • Második modul szállás nélkül és teljes ellátással: 20.000 Ft
  • Második modul szállással és teljes ellátással: 30.000 Ft
  • Első és második modul szállás nélkül és teljes ellátással: 32.000 Ft
  • Első és második modul szállással és teljes ellátással: 42.000 Ft

Helyszín:

A 2018-as Langham igehirdető-műhelyt az Epicentrum Rendezvényközpontban (2030 Érd, Jenő u. 15–19.)  fogjuk tartani, magyar nyelven. (Az I. modul teljes egészében magyarul fog lemenni. A II. modulnál az angol előadót tolmácsolni fogjuk magyar nyelvre, tehát a nyelvtudás hiánya semmiképpen nem lesz akadály.)

Határidők és egyebek:

A jelentkezéseket 2018. január 15-ig várjuk. Érvényes jelentkezéshez e határnapig be kell érkeznie 10.000 Ft regisztrációs díjnak, a konferenciahelyszínt biztosító MPE Késői Eső Gyülekezete számlaszámára: Raiffeisen Bank Zrt. 12020304-00103089-00100004. A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Langham” jelölést! A regisztrált jelentkezéseket a jelentkezéskor megadott e-mail címen visszaigazoljuk. Fontos tudni, hogy a regisztrációs díjat a részvétel meghiúsulása illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni! A regisztrációs díjat a részvételi díjba beleszámítjuk, a fennmaradó díjhátralék a helyszínen készpénzben fizetendő. A helyszínen kártyás fizetésre nincs mód, de előre utalást elfogadnunk.

A Langham igehirdető-műhelyt a John Stott alapította Langham Preaching támogatásával és vezetésével szervezzük.


A 2018-as Langham igehirdető-műhelyen való részvétel tervezéséhez talán hasznos tudni, hogy a programot milyen időbeosztással tervezzük. Az alábbi táblázat az előzetes tervet mutatja. Az ebben szereplő egyes programpontok tartalma még változhat, de az időkeretek már véglegesek. A jelentkezőket arra kérjük, hogy ennek megfelelően tervezzék meg részvételüket!

A 2018-as Langham igehirdető-műhely helyszíne:

2030 Érd, Jenő u. 15–19.


Az Epicentrum Rendezvényközpont elhelyezkedése a térképen:
Copyright © 2017 Langham Hungary · Az oldal a Budapesti Kortárs Keresztény Intézet támogatásával készült. All Rights Reserved. · Kapcsolat         

 .