Információk a 2019-es Langham igehirdető-műhelyről

Hisszük, hogy Isten Igéje élő és ható, és a Szentlélek az Ige által végzi láthatatlan, de biztos munkáját. De hogyan hirdessük, hogyan értelmezzük Isten Igéjét? Hogyan prédikáljunk különböző bibliai alapigékről, melyek különféle műfajt képviselnek? Ha kisebb vagy nagyobb csoport előtt szoktál igét hirdetni, és szeretnél jobb igehirdetővé válni, akkor szeretettel várunk téged  is műhelyünkre!

A Langham igehirdető-műhely egy 3 egymásra épülő modulból álló szeminárium, mely lehetővé teszi, hogy elsajátítsuk az „értelmező igehirdetés” (expository preaching) alapelveit. 

2019-ben párhuzamosan szervezzük az első (bevezetés) és a harmadik (Újszövetség) modul képzéseit, így lehetőségük van bekapcsolódni azoknak is, akik a 2017-ben vagy 2018-ban szervezett műhelyeken még nem vettek részt. Mivel az egyes modulok egymásra épülnek, ezért mindazokat, akik még nem vettek részt Langham-igehirdető műhelyen, az első modul képzésére várjuk.

A műhelyen való részleges jelenlétre nincs mód, ezért a jelentkezők vállalják, hogy mindkét modul esetén modulonként – jelentkezésüknek megfelelően – teljes időben részt vesznek a képzésen a meghatározott program szerint. Ezt kérjük, minden résztvevő tartsa szeme előtt, a programokra pontosan érkezzünk és ne menjünk el azokról korábban!

Érkezés a műhelyre: 2019. máricus 4., hétfő, 17:00-ig.

A műhely 2019. március 8-án, pénteken, ebéd után zárul.

Részvételi díjak:

  • Első vagy harmadik modul szállás nélkül és teljes ellátással: 25.000 Ft
  • Első vagy harmadik modul szállással és teljes ellátással: 35.000 Ft

Helyszín:

A 2019-es Langham igehirdető-műhelyt, a tavalyi helyszínen, Epicentrum Rendezvényközpontban (2030 Érd, Jenő u. 15–19.)  fogjuk tartani, magyar nyelven. (Az angol előadásokat tolmácsolni fogjuk magyar nyelvre, tehát az angol nyelvtudás hiánya senkinél nem lehet akadálya a hatékony részvételnek.)

Határidők és egyebek:

A jelentkezéseket 2019. január 15-ig várjuk. Érvényes jelentkezéshez e határnapig be kell érkeznie 10.000 Ft regisztrációs díjnak, a konferenciahelyszínt biztosító MPE Késői Eső Gyülekezete számlaszámára: Raiffeisen Bank Zrt. 12020304-00103089-00100004. A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Langham” jelölést! A regisztrált jelentkezéseket a jelentkezéskor megadott e-mail címen visszaigazoljuk. Fontos tudni, hogy a regisztrációs díjat a részvétel meghiúsulása illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni! A regisztrációs díjat a részvételi díjba beleszámítjuk, a fennmaradó díjhátralék a helyszínen készpénzben fizetendő. A helyszínen kártyás fizetésre nincs mód, de előre utalást elfogadnunk.

A Langham igehirdető-műhelyt a John Stott alapította Langham Preaching támogatásával és vezetésével szervezzük.


A 2019-es Langham igehirdető-műhely előzetes programterve a következő (A jelentkezőket arra kérjük, hogy ennek megfelelően tervezzék meg részvételüket!):


A 2019-es Langham igehirdető-műhely helyszíne:

2030 Érd, Jenő u. 15–19.


Az Epicentrum Rendezvényközpont elhelyezkedése a térképen:
Copyright © 2017 Langham Hungary · Az oldal a Budapesti Kortárs Keresztény Intézet támogatásával készült. All Rights Reserved. · Kapcsolat         

 .